DIGITALE NIEUWSBRIEF

 

Digitale nieuwsbrieven zijn belangrijk! Uw praktijk/onderneming kan om 3 redenen eigenlijk niet zonder. Veel uw cliënten vinden het prettig om via een mooi opgemaakte nieuwsbrief op de hoogte te blijven van uw organisatie. Namens onze klanten versturen we maandelijks nieuwsbrieven naar 65.000 e-mailadressen. We kunnen gerust stellen dat de digitale nieuwsbrief wordt gewaardeerd.

 

De 2e reden is dat door het klikken op de knop lees verder bij elk bericht heel goed bijgehouden wat uw lezers belangrijk vinden (zogenaamde klikstatistieken).

 

En de 3e reden is dat door de klik op lees verder heel veel extra verkeer op uw website komt en dat waardeert Google zeer. 

 

Wat doen wij?

 

  • De lay out van digitale nieuwsbrief (template) wordt door ons op maat gemaakt en omgezet in HTML

  • Aanmaken van een adresbestand

  • Koppeling van de nieuwsbrief aan uw website (alleen als de website door ons is gebouwd)

  • Aanmaken aanmeldknop voor de nieuwsbrief op jouw website

  • Versturen proef en - na goedkeuring - naar alle lezers

  • Doorvoeren van de maandelijks update van uw adresbestand

  • Optioneel: verzorgen van inhoudelijke tekst en beeld 

 

Deze nieuwsbrief verschijnt direct in de mailbox van uw ontvangers. Geen PDF als bijlage verstuurd vanuit Oulook, sterker dat mag niet eens. Wij leveren alleen maar een professionele digitale nieuwsbrief in uw eigen huisstijl die via een apart mailprogramma verstuurd wordt.

 

De tarieven voor de nieuwsbrief bestaat uit eenmalige kosten en een maandelijkse fee voor het aantal contactadressen in uw adreslijst. U vindt onze tarieven onder kopje tarieven.

HTML Nieuwsbrief + klik statistieken

Alle nieuwsbrieven hebben een korte uitdagende tekst, een plaatje en een knop lees verder. Bezoekers willen door de goede tekst graag op lees verder klikken. Lees verder gaat vervolgens naar je website. Dit wordt allemaal vanuit uw website gegenereerd.

 

Door klikken op lees verder, meten we direct wat de lezer aantrekkelijk vindt en je website wordt actueel. Dat laatste is belangrijk voor je Google positie.

De inhoud van uw nieuwsbrief

De grootste uitdaging is inhoud van de nieuwsbrief. U moet daar of zelf tijd voor vrij maken. Of - beter - laten wij dat samen doen. We hebben dan periodiek contact waarbij we uw ideeën en inhoud omzetten in goede teksten en beelden.

 

Zou heeft u gemakkelijk en vaker een nieuwsbrief zonder dat het echt zeeën van tijd kost! En natuurlijk zorgen we ervoor dat de nieuwsbrief er perfect uit ziet.

Aanmelden/Afmelden

Het aanmelden (ook wel inschrijven) voor een nieuwsbrief verloopt via jouw website. We maken een aanmeldknop voor jouw website die gekoppeld is aan jouw adressenboek.

 

Privacy & SPAM wet- en regelgeving hebben vastgeled hoe met digitale nieuwsbrieven om moet worden gegeaan. In elk geval moet afmelden helder en definitief zijn. Uiterard is dat bij onze nieuwsbrieven allemaal professioneel geregeld.

WHAT'S UP?

150e website opgeleverd

We hebben de 150e website mogen opleveren. Bedankt MTCFysiotherapie in Zeist.

===========================

Begeleiding visitatie

InFysio is in samenwerking met een partner begeleiding voor praktijkvistatie aan het opzetten.

WERKPLEK
CONTACT

Geestbrugkade 35

2281 CX  Rijswijk

Tel: 070-3206157