Eindelijk wordt uw praktijk wel gevonden Ontdek het met de InFysio 'MarCom Boom'

MarCom boom

Optimale zichtbaarheid op het internet hoe doe je dat? Vanaf het fundament. Hoe? We leggen dat graag uit nav onze metafoor van de Marketing Communicatie (MarCom) boom.

 

Wortels

De wortels staan voor je boodschap, passie, missie, manier van werken enz. enz.. Belangrijk onderdeel want dit is wat je wil overbrengen aan jouw doelgroep.

Stam

Jouw website is de stam van je boom. Voor goede online zichtbaarheid is het belangrijk dat jouw website volgens de laaste technieken is gebouwd.

 

Takken

De takken staan voor koppelingen met sociale media, hoog in zoekmachines staan, koppelingen met digitale nieuwsbrieven, maar ook flyers en persberichten. Het laat de boom schitteren.

Responsive webdesign

Op elk apparaat een perfect weergegeven website

InFysio bouwt professionele websites die zichzelf aanpassen aan het apparaat van de bezoeker op basis van bewezen succesvolle responsive design structuren. Hierdoor bent u verzekerd van een website die er op elk apparaat goed uitziet, logisch is ingedeeld, volledig in jouw huisstijl is opgemaakt.

 

Bewezen responsive website templates bekijken?

Klik hier >>>

Google Adwords

Hoogste positie
Beste zichtbaarheid
SEO pakket voor zoekmachine-Optimalisatie

Hoog in Google zoeken

Uw website staat bij voorkeur hoog in Google. Dat scheelt zomaar 200-300 bezoekers per maand. SEO (Search Engine Optimization) van belang. SEO vraagt professionalisme, aandacht, zorg en tijd. Het duurt vaak wat langer voordat je een bepaalde positie hebt verkregen.

 

 

Ook hoog in Google? Bekijk onze SEO pakketten. 

Klik hier >>>

Digitale nieuwsbrief

Deel je nieuws
Blijvend in beeld

Digitale nieuwsbrieven worden hoog  gewaardeerd én genereert veel verkeer naar uw website. InFysio heeft een ingenieuze en gebruikersvriednelijke koppeling gebouwd. Dat scheelt heel veel tijd!

 

Onze digitale nieuwsbrieven bekijken?

Klik hier >>>

Search Engine Advertising (SEA) of beter bekend als Google Adwords is de betaalde versie van Google om hoog in Google te staan. Het inregelen van je campagne en bewaking van je budget is belangrijk.

 

Met Google Adwords naar de hoogste positie?

Klik hier >>>