Digitale nieuwsbrieven worden hoog  gewaardeerd én genereert veel verkeer naar uw website. InFysio heeft een ingenieuze en gebruikersvriednelijke koppeling gebouwd. Dat scheelt heel veel tijd!

 

Onze digitale nieuwsbrieven bekijken?

Klik hier >>>

InFysio bouwt professionele websites die zichzelf aanpassen aan het apparaat van de bezoeker op basis van bewezen succesvolle responsive design structuren. Hierdoor bent u verzekerd van een website die er op elk apparaat goed uitziet, logisch is ingedeeld, volledig in jouw huisstijl is opgemaakt.

 

Bewezen responsive website templates bekijken?

Klik hier >>>

Uw website staat bij voorkeur hoog in Google. Dat scheelt zomaar 200-300 bezoekers per maand. SEO (Search Engine Optimization) van belang. SEO vraagt professionalisme, aandacht, zorg en tijd. Het duurt vaak wat langer voordat je een bepaalde positie hebt verkregen.

 

 

Ook hoog in Google? Bekijk onze SEO pakketten. 

Klik hier >>>

SEO pakket voor zoekmachine-Optimalisatie

Hoog in Google zoeken

Digitale nieuwsbrief

Deel je nieuws
Blijvend in beeld
Op elk apparaat een perfect weergegeven website

Responsive webdesign

Google Adwords

Hoogste positie
Beste zichtbaarheid

Stam

Jouw website is de stam van je boom. Voor goede online zichtbaarheid is het belangrijk dat jouw website volgens de laaste technieken is gebouwd.

 

Takken

De takken staan voor koppelingen met sociale media, hoog in zoekmachines staan, koppelingen met digitale nieuwsbrieven, maar ook flyers en persberichten. Het laat de boom schitteren.

MarCom boom

Optimale zichtbaarheid op het internet hoe doe je dat? Vanaf het fundament. Hoe? We leggen dat graag uit nav onze metafoor van de Marketing Communicatie (MarCom) boom.

 

Wortels

De wortels staan voor je boodschap, passie, missie, manier van werken enz. enz.. Belangrijk onderdeel want dit is wat je wil overbrengen aan jouw doelgroep.

Search Engine Advertising (SEA) of beter bekend als Google Adwords is de betaalde versie van Google om hoog in Google te staan. Het inregelen van je campagne en bewaking van je budget is belangrijk.

 

Met Google Adwords naar de hoogste positie?

Klik hier >>>

Eindelijk wordt uw praktijk wel gevonden Ontdek het met de InFysio 'MarCom Boom'

WHAT'S UP?
WERKPLEK
CONTACT

Geestbrugkade 35

2281 CX  Rijswijk

Tel: 070-3206157
 

 

150e website opgeleverd

We hebben de 150e website mogen opleveren. Bedankt MTCFysiotherapie in Zeist.

===========================

Begeleiding visitatie

InFysio is in samenwerking met een partner begeleiding voor praktijkvistatie aan het opzetten.