Mijn MarCom Coach

November 9, 2017

 

Vanuit recente gesprekken en eigen behoefte-onderzoek komt steeds duidelijk naar voren dat er veel behoefte is aan inspireren, ondersteunen, een marketingplan e.d.. Kortom een inzet van de beste middelen, mogelijkheden en ontzorging. Het is ook wat we het liefste doen omdat we dan meer betrokken zijn. Om jou beter van dienst te zijn, introduceren we de Mijn MarCom Coach, gratis bij alle PREMIUM (vh Mijn MarCom Plus) abonnementen.

 

Taken

 

De Mijn MarCom Coach is een persoonlijke Coach die als taak heeft:

 

  • de beste stappen in marketing en communicatie te zetten

  • het bureau en de professionals te verbinden

  • gevraagd (en soms ongevraagd) coacht en adviseert

  • Alle producties organiseert, begeleidt en realiseert.

 

Samen werken

 

Deze Coach bezoekt jaarlijks jouw praktijk voor een terug- en vooruitblik via een inspiratiesessie. Wat hebben we gedaan, wat gaan we doen, welke ideeën, wensen en behoeften gaan we uitwerken voor een komende periode. Vanuit dit bezoek ontstaat een plan van aanpak met duidelijke en herkenbare actiepunten. Samen werken aan optimale inzet passend bij jouw praktijk. Natuurlijk is er continue follow-up via mail, telefoon of bijvoorbeeld Skype.

 

 

Afspraak maken? Klik hier!

Please reload

WHAT'S UP?
WERKPLEK
CONTACT

Geestbrugkade 35

2281 CX  Rijswijk

Tel: 070-3206157
 

 

150e website opgeleverd

We hebben de 150e website mogen opleveren. Bedankt MTCFysiotherapie in Zeist.

===========================

Begeleiding visitatie

InFysio is in samenwerking met een partner begeleiding voor praktijkvistatie aan het opzetten.