Mijn MarCom Coach


Vanuit recente gesprekken en eigen behoefte-onderzoek komt steeds duidelijk naar voren dat er veel behoefte is aan inspireren, ondersteunen, een marketingplan e.d.. Kortom een inzet van de beste middelen, mogelijkheden en ontzorging. Het is ook wat we het liefste doen omdat we dan meer betrokken zijn. Om jou beter van dienst te zijn, introduceren we de Mijn MarCom Coach, gratis bij alle PREMIUM (vh Mijn MarCom Plus) abonnementen.

Taken

De Mijn MarCom Coach is een persoonlijke Coach die als taak heeft:

  • de beste stappen in marketing en communicatie te zetten

  • het bureau en de professionals te verbinden

  • gevraagd (en soms ongevraagd) coacht en adviseert

  • Alle producties organiseert, begeleidt en realiseert.

Samen werken

Deze Coach bezoekt jaarlijks jouw praktijk voor een terug- en vooruitblik via een inspiratiesessie. Wat hebben we gedaan, wat gaan we doen, welke ideeën, wensen en behoeften gaan we uitwerken voor een komende periode. Vanuit dit bezoek ontstaat een plan van aanpak met duidelijke en herkenbare actiepunten. Samen werken aan optimale inzet passend bij jouw praktijk. Natuurlijk is er continue follow-up via mail, telefoon of bijvoorbeeld Skype.

Afspraak maken? Klik hier!